Nézd meg kik vagyunk…

A Remma’s több, mint egy bisztró. Vérbeli gasztro-manufaktúra, ahol séfjeink magas szintű szaktudással és a kézműves mesterek elkötelezett gondosságával készítik el ételkülönlegességeinket.

A modern technikai vívmányokat a hagyományos konyhai eljárással ötvözik, hogy a legfinomabb ízeket csalják elő az egyes fogásokból. Így azok egyedülálló kulináris élményt biztosítanak.

Szabó Gábor és Császár András a Remma’s Bistro fiatal, ám ambíciózus séf-párosa az “otthon ízét” jelenítik meg a 21. századi konyhában, a hagyományos magyar gasztrokultúrát a nemzetközi trendekkel ötvözik, ázsiai ízekkel fűszerezik.

Büszkén ajánljuk azon kedves vendégeinknek a Remma’s -t, akik igazi gasztroélményre, mindig friss alapanyagokra vágynak, akiknek egy üzleti ebéd vagy baráti vacsora alkalmánál az is fontos, hogy minőségi ételek kerüljenek a tányérra.

A REMMA’S CSAPATA:

Szabó Gábor Chef

„Számomra a legfontosabb, hogy kihozzam az adott alapanyagból a maximumot! Célom, az alapfogások és alábecsült húsrészek ( fej, nyelv, fül, toka), jó konyhatechnológiával és odafigyeléssel való magasabb szintre emelése. Hiszem, hogy ezek az ételek is szerethetővé tehetőek!”

Császár András Chef

”Vidéki városból indult a pályafutásom, majd budapesti iskolában tettem hivatalossá a szenvedélyemet. Dolgoztam Spanyolországban, Franciaországban, Bécsben, Budapesten is több helye:Nu Bisztro, Onyx, Gundel Bagolyvár. Célom fejlődni a hagyományok őrzése mellett, maximális élmény nyújtása a vendégeknek, akár egy ebéd, akár egy több fogásos menüsor alkalmával.”

Szépvölgyi Ádám Üzletvezető

Üzletvezetőnk Ádám gazdasági területen töltött éveinek köszönhetően, könnyedén eligazodik a működés/működtetés rendszerében. Az ételekhez fűződő viszonya pedig hivatássá emeli munkásságát.

Vásárhelyi György Szerviz

Gyuri több éves, vendéglátás területén szerzett tapasztalata, emberszeretete és szakmai alázatossága teszi egyedülállóvá éttermünk hangulatát. Ő mindenki arcára mosolyt csal.