Rólunk

Rólunk

A Remma’s több, mint egy bisztró. Vérbeli gasztro-manufaktúra, ahol séfjeink magas szintű szaktudással és a kézműves mesterek elkötelezett gondosságával készítik el ételkülönlegességeinket. A modern technikai vívmányokat a hagyományos konyhai eljárással ötvözik, hogy a legfinomabb ízeket csalják elő az egyes fogásokból. Így azok egyedülálló kulináris élményt biztosítanak.

Paskai Anita (tulajdonos):

Komonyi János és Szabó Gábor, a Remma’s Bistro fiatal, ám ambíciózus séf-párosa az “otthon ízét” jelenítik meg a 21. századi konyhában, a hagyományos magyra gasztrokultúrát a nemzetközi trendekkel ötvözik, ázsiai ízekkel fűszerezik.


Büszkén ajánljuk azon kedves vendégeinknek a Remma’s -t, akik igazi gasztroélményre, mindig friss alapanyagokra vágynak, akiknek egy üzleti ebéd vagy baráti vacsora alkalmánál az is fontos, hogy minőségi ételek kerüljenek a tányérra.


A REMMA’S CSAPATA:

Komonyi János Chéf:

“Mogyorósi Gábornál ismerkedtem meg Szabó Gáborral, akivel nagyon jó barátok lettünk, és kisebb- nagyobb megszakításokkal azóta is együtt dolgozunk.
Az a filozófiánk, hogy minden alapanyagnak megvan a saját íze, a saját textúrája, és megpróbáljuk ezt minél jobban kiélezni, és nem elnyomni valamilyen páccal vagy szósszal. Mindennek legyen olyan íze, ahogy azt megteremtették, és a többi elemmel a tányéron alkosson egy komplex egészet. Nagyon szeretünk játszani a textúrákkal, és az ízekkel.
Jellemző ránk, hogy használjuk a magyar konyhát, de keverjük az ázsiai és a francia konyhával.
Sokszor improvizálunk, kísérletezünk, és ezt továbbfejlesztve egy gyönyörű, és nagyon finom ételt kapunk.”

SZABÓ GÁBOR chéf:

„Számomra a legfontosabb, hogy kihozzam az adott alapanyagból a maximumot! Célom, az alap fogások és alábecsült húsrészek ( fej, nyelv, fül, toka), jó konyhatechnológiával és odafigyeléssel való magasabb szintre emelése. Hiszem, hogy ezek az ételek is szerethetővé tehetőek!”

PAIZS MÁTÉ executive manager

SZÉPVÖLGYI ÁDÁM üzletvezető

VÁSÁRHELYI GYÖRGY szervíz

MOLNÁR TIMI Szervíz

Csapatunk tagjai, bár az élet különböző területeiről érkeztek, a megszerzett tapasztalataik hasznosításával alkotnak egy egészet. Üzletvezetőnk Ádám gazdasági területen töltött éveinek köszönhetően, könnyedén eligazodik a működés/működtetés rendszerében. Az ételekhez fűződő viszonya pedig hivatássá emeli munkásságát.  Gyuri és Timi egyaránt több éves, vendéglátás területén szerzett tapasztalata, emberszeretete és szakmai alázatossága teszi egyedülállóvá éttermünk hangulatát. Ők ketten mindenki arcára mosolyt csalnak. Séfeink összeszokott párosként érkeztek hozzánk. Alkotni és újítani vágyásuknál, csak az ételek iránti szeretetük hatalmasabb. Bár ők kevésbé láthatóak a vendégek számára, mégis minden egyes tál tükrözi munkásságukat és visszaigazolást is kapnak minden egyes üres visszaérkező tányér láttán. Máté tanácsadóként szervezi az étterem életét, a háttérben tevékenykedik kezdetektől fogva. Iránymutatásával válik egységgé a Remma’s Bistro, az Élménybistro.