Leslie Wolf, a smooth jazz szerelmese


Leslie Wolf, a smooth jazz szerelmese

Csütörtök esténként az 50-60-as évek Amerikája és a 70-80-as évek Budapestjének éjszakai élete elevenedik meg a Remma’s Bistro-ban. Aki a különleges élményt idevarázsolja: Leslie Wolf, a smooth jazz szerelmese. Repertoárján Ella Fitzgerald, Louis  Armstrong, Nat King Cole, Frank Sinatra, Máté Péter, Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa éppúgy megtalálható, mint Norah Jones, Michael Bublé vagy éppen Beyoncé.

Tavasz, Keringő, Arizona, Savoy, Gong, Halló Bár. Csak néhány emblematikus helyszín a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évek Budapestjének éjszakai életéből. Ami közös bennük: az élőzene és az élmény. Mert akkoriban elképzelhetetlen volt egy étterem, egy bár, de még a legkisebb presszó is zene nélkül. A budapesti éjszakának évtizedeken keresztül meghatározó szereplői voltak a bárzenészek. Voltak köztük olyanok, akikből később ünnepelt sztárok lettek, mint Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szakcsi-Lakatos Béla vagy Babos Gyula.

Azután a 90-es években úgy tűnt, a bárzenének leáldozott. Vagy mégsem? Nem hát! A hangulatos bárzene újra a trend része! Egyedi élménnyel fűszerezi meg a vacsorát, kitűnő aláfestés egy baráti borozgatáshoz. Leslie Wolf csütörtök esténként a Remma’s Bistro vendégeit varázsolja el ebbe a különleges, kissé nosztalgikus, mégis trendi és elegáns atmoszférába.

„Partnerei” az 50-60-as évek Amerikájának ünnepelt sztárjai – Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Nat King Cole, Frank Sinatra -, és a magyar zene nagy klasszikusai: Máté Péter, Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa. De szívesen dolgozza fel a mai sztárok – Norah Jones, Michael Bublé vagy éppen Beyoncé – slágereit is.

Leslie Wolf a smooth jazz szerelmesének vallja magát, a dalok ebben a stílusban születnek újjá zongoráján. Kissé nosztalgikus, néha kisé melankolikus, de ugyanakkor könnyed, laza, sikkes és kifinomult.

Valódi élmény egy könnyed vacsora és egy pohár jó bor mellé a Remma’s Bistro-ban csütörtökönként.

Ne maradj le róla, foglalj asztalt most! asztalfoglalas@remmas.hu